nou?
logotip decibel.cat

Entrevista al grup Buhos

18/03/2014

Jordi - Coincidim amb en Guillem Solé del grup Buhos que ens parla del seu nou treball 'Natura Salvatge'. Guillem, quina evolució notarem al nou disc respecte de l'anterior 'Cau la nit'?

Guillem - Més festa més reivindicació, lletres contundents... som nosaltres en estat salvatge...

Jordi - D'on ha sortit el nom del disc? Ens trobem davant del costat més salvatge de Buhos?

Guillem - Si, teníem ganes de tornar a sentir que l'anàvem a fer grossa... preparar cançons per treure els colors als 'fills de puta' que ens han portat fins aquí....... Abans vivíem en Natura Salvatge .... ara sembla que ens han posat en una granja i els que ens passen el pinso ja no s'amaguen... reivindiquem el salvatgisme per recuperar els drets perduts... estem sedats i potser serà tard quan despertem! Ens hem d'unir per que passin coses... aquesta dictadura ja no se la fuma ningú!

Jordi - Repassant les cançons del disc ens agrada veure tantes col·laboracions. Guillem, què ens espera a la cançó 180º on apareixen Els Catarres i Strombers?

Guillem - El Jaume em va enviar una música vibrant... ràpida, melòdica... després vam pensar en Catarres perquè som molt de Catarres a casa... les cançons han estat dos anys en un forn i al final només hem mostrat una part de tot el que teníem.... la part que canta en Ferran d'Strombers buaaa... vam xalar molt amb ell ens ho hem passat molt bé aquests anys en molts concerts i no podien faltar en aquest disc! Ni Catarres ni Strombers!

Jordi - I a la cançó Brama on col·labora en David Rosell?

Guillem - Brama! Hem de bramar! No rendir-nos mai! El David ha participat en la producció del disc, som molt amics amb ell, l'estimem! Volíem que estès present en alguna cançó i com aquesta es deia Brama i ell toca amb Brams patapam! Llarga vida a en David Rosell el productor més collonut que hem tingut mai i pel qui som capaços de fer qualsevol bestiesa que ens demani.

Jordi - I a El vaso on participa l'Albert Pla?

Guillem - Amb l'Albert tenim passions similars, bons amics en comú, feia temps que estava pendent una 'colabo'. Va ser especial ... Un dilluns sortint del 'Primer toc' de Rac 1... vam anar a casa seva i durant dos dies no vam parar de tocar i treure parts per la cançó més tonta del disc.... ens vam divertir.... vam prendre coses molt bones i mai oblidarem aquella nit.

Jordi - I a Toca Hamelin on trobarem Ska-P?

Guillem - Aquest és un regal que ens hem fet a nosaltres. Els escoltàvem a l'institut... li vam enviar la cançó ja acabada... pensàvem que no ens respondria... però ho va fer! I deia que el tema li encantava .... li vam demanar que cantés... i ens ho va gravar a casa seva.... Quan ho vam sentir vam tenir aquella sensació de: 'collons ara ja em puc morir....' va ser un regal per nosaltres....

Jordi - I a Volem guanyar on ens sorprèn l'Adri Germà Negre?

Guillem - Ui l'Adri, el més jovenet de tots... ja en sentireu a parlar ja... millor que us molesteu a descobrir-lo! Ell i la seva banda tenen molta tela.... hehehe festa pura... i molt bona gent... a ballar tothom!

Jordi - I a Som una melodia, que sembla un títol triat especialment per a Txarango?

Guillem - No pas! però si que tot i que la teníem fa temps és cert que parlant amb l'Alguer i en Tito vam trobar que els quedava que semblava feta a mida! hehe ens encanta, parla de Calafell, de la platja, de l'estació del tren cap a Barcelona... cap a lluitar pel que volem...

Jordi - Veiem que la llista de concerts no para, com podem estar al dia de les vostres novetats i propers concerts?

Guillem – Tot ho posem a www.buhos.cat !!

Jordi - Moltes gràcies per aquesta entrevista, i molta sort amb el disc!

Imatge general del grup
Imatge general del grup

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal