nou?
logotip decibel.cat

Entrevista al cantautor Josep Romeu

07/11/2011

Esther Esteve: 'La mirada infinita' és el teu segon disc. Per als que encara no l'hagin escoltat què hi poden trobar?

Josep Romeu: Optimistme, reflexió, compromís social, tendresa, revolució, ... La mirada infinita és un disc de renovació en tots els sentits. Pel que fa a les lletres, segurament són mes reflexives i literàries que les del primer disc. D’altra banda, a nivell musical presentem un so proper a l’acústic amb alguna petita dosi de pop, una sonoritat força diferent de la del primer disc.

Esther Esteve: Què has volgut expressar amb aquest disc?

Josep Romeu: Amb La mirada infinita he volgut expressar una manera d’entendre la vida a través de l’aprenentatge constant, l’aprenentatge infinit, buscant tots els reptes, somnis i respostes en el dia a dia de les notres vides, des de la certesa que tot està a les nostres mans, i com diria el mestre Martí i Pol, tot està per fer i tot és possible.

Esther Esteve: Cada cop hi ha més cançó d'autor dintre dels estils musicals. A què creus que es degut aquest fet?

Josep Romeu: Si, pel que fa a la cançó d’autor compromesa, cada cop estan sortint més propostes, cosa molt positiva i que fa evident la vigència d’aquest gènere musical. De fet, actualment són moltes i molt variades: Pau Alabajos, Cesk Freixas, Andreu valor, Jordi Montañez, Meritxell Gené, ...

Esther Esteve: De totes les cançons del disc, quina és la que has triat per a que sigui el senzill? N'has fet videoclip?

Josep Romeu: Hem fet el videoclip del primer single del disc, que es diu 'Que pari tot'. Aquesta cançó és una invitació a fer una breu reflexió sobre totes aquelles coses que realment estimem i que realment ens importen, en un context social en que estem saturats d’informació i on a vegades costa trobar espais per a la reflexió.

Esther Esteve: A on és el proper lloc que et podem veure actuar presentant aquest disc?

Josep Romeu: Durant l’hivern serem per diferents sales del país, però com a data assenyalada, el dissabte 11 de febrer serem a la sala Luz de Gas de Barcelona, presentant les cançons d’aquest segon disc amb el format banda, en un concert emmarcat dins el festival del Barnasants.

Esther Esteve: El disc ha estat gravat als estudis La CasaMurada de Jesús Rovira, que tal l'experiència?

Josep Romeu: Sense la mà de Jesús Rovira, aquest disc hagués estat molt diferent. Nosaltres vam anar a La Casamurada amb una proposta d’arranjaments de les cançons, i allí vam a acabar de cuinar-les de la manera que més ens va agradar. Va ser una oportunitat per aprendre noves maneres d’entendre la música i estem molt satisfets del resultat final.

Esther Esteve: Com podem estar al dia de les teves novetats i propers concerts?

Josep Romeu: A través de la pàgina web www.josepromeu.cat podeu trobar totes les novetats del projecte així com els diferents enllaços a les xarxes socials (facebook, twitter), el reproductor del videoclip, l’enllaç per comprar el disc a través d’internet, l’agenda de concerts, dades de contacte, ...

Esther Esteve: Moltes gràcies per aquesta entrevista i molta sort!

Josep Romeu: Gràcies a vosaltres!! Salut i fins aviat!!

Text: Esther Esteve

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal