nou?
logotip decibel.cat

Crítiques de discos

Cercar discos
Culdesac - Serem dos
Grup: Culdesac
Àlbum: Serem dos
Discogràfica:
Any: 2005

Nova maqueta de la banda de la capital del Baix Llobregat. En aquest CD ens presenten quatre noves cançons, que ja d'entrada mostren una bona sensació perquè la qualitat de la gravació és substancialment millor que les anteriors. Quatre temes que segueixen la línia pop-rock que ha caracteritzat el grup des dels seus inicis, però amb les melodies i els arranjaments més ben treballats i dels que en destacaria especialment algunes aportacions dels teclats molt més interessants del que havia copsat en altres gravacions. Aquesta maqueta inclou el tema "Del nord", recentment premiada amb el segon lloc en el Premi Carles Sabater, i que és el tema més interessant, en la qual hi apareix una flauta travessera i uns canvis de ritme molt encertats.

Jordi Garcia
Culdesac - CuldesaC
Grup: Culdesac
Àlbum: CuldesaC
Discogràfica:
Any: 2003

Lletres fresques que parlen sobre l'amor, l'amistat...combinades amb un pop melòdic que encaixa molt bé amb la veu de la cantant, una veu que dóna força a les cançons.
És un grup que sap fusionar molt encertadament les veus dels seus membres i la combinació de les veus a la cançó "Sé molt poc" n'és un clar exemple, també cal destacar la cançó "No tenir-te" per la seva lletra i bons arranjaments.

Una maqueta interessant que una mica més ben produïda podria ser un bon disc.

Esther Esteve
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal