nou?
logotip decibel.cat

Breu crònica de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca

09/05/2005
Vila-seca (Tarragonès)

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Vila-seca la sisena edició de la Fira de Música al Carrer. Durant tres dies, diversos escenaris de la població del Tarragonès han acollit una cinquantena d'actuacions musicals d'estils i procedències ben diverses. Nosaltres vam ser-hi presents la nit del dissabte i vam tenir l'oportunitat de presenciar les actuacions d'Aquitamxé i Ricard Puigdomènech. Altres actuacions que ens agradaria fer-ne esment son les dels grups Plouen Catximbes i Sva-Ters, que van actuar divendres; VerdCel i Feliu Ventura que van actuar diumenge.

L'actuació dels Aquitamxé va començar ben puntual a dos quarts d'onze de la nit i es va dur a terme a la cèntrica Plaça de Voltes. En una actuació que va durar una hora, van oferir la major part de les cançons del seu segon disc, que estan presentant arreu de la geografia catalana. Temes com "Gata maula", "Grillejant", "El circ" o "Nana", van sonar entremig d'alguns temes del seu primer disc com "Dibuixant el temps" (totalment capgirada) o la sensacional "Encomana'm la nit". Cal destacar que, en aquesta ocasió, van actuar acompanyats per unes imatges projectades a les parets dels edificis de la plaça (com podreu comprovar a la fotografia).

En Ricard Puigdomènech va actuar al Parc de la Formiga, una hora més tard que la banda gironina. Actualment el músic de la Plana de Vic va combinant actuacions acústiques amb elèctriques i a Vila-seca es va presentar amb el seu format més rocker, acompanyat per quatre músics dalt de l'escenari. Es va dedicar principalment a repassar la majoria de temes que formen part del "No ens faci falta la sort", primer disc en solitari que ha tret. Destacar el bon nivell musical de tota la banda i els solos individuals de cada membre, que es van fer ben palesos a la presentació dels músics a la darrera cançó.

Pel que fa a la fira en general, creiem que és una bona iniciativa, si bé cal promocionar-la una mica més, ja que la presència de públic en els diversos escenaris podria haver estat molt millor. Desitgem que en els propers anys aquest festival es vagi consolidant i millori sobretot la presència de públic, doncs pel que fa als artistes, ja es pot gaudir d'un bon nivell.

Els Aquitamxé amb les projeccions al fons
Els Aquitamxé amb les projeccions al fons
Ricard Puigdomènech amb la seva banda elèctrica
Ricard Puigdomènech amb la seva banda elèctrica

Text: Esther Esteve, Jordi Garcia
Fotos: Jordi Garcia

Comentaris

10/05/2005

aquest cap de setmana també shan separt els Brams xro ja veig que per a vosaltres no es important i no feu cap cronica

10/05/2005

Nosaltres no hi vam anar al concert de comiat dels Brams, però si que hi va anar un col·laboradora nostra que farà la crònica i al llarg d'aquesta setmana la podreu trobar publicada a la pàgina.

Salut i fins aviat.

Esther Esteve.

13/05/2005

Passen els dies i no veig penjada la crònica de Brams. Espereu al primer aniversari del concert? I pel que veig amb la gran quantitat de comentaris, la gent es veu molt interessada en la fira de vila-seca. Crec que vau anar al lloc equivocat per una pàgina que diu tenir tota la informació sobre la música en català.

14/05/2005

Doncs jo vaig anar a veure els Aquitamxé i em van agradar moltissim. Son un grup ml millor q els Brams.

16/05/2005

Jo també penso que Aquitamxé són molt més interessants

17/05/2005

Jo sempre ho he pensat que Aquitamxé era una proposta interessant, no vull comparar-ho amb Brams, perque són doues històries molt diferents. Genial Tic Tac Coix.

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal