nou?
logotip decibel.cat

Èxit total de les 30 hores de música en català

15/01/2002
Reus (Baix Camp) - Punt 6 Camp

Tal com vam anunciar, el passat cap de setmana es va celebrar el 13è. aniversari del programa Cops i Flames, que s'emet a la ràdio Punt 6 Camp de Reus, amb l'emissió de 30 hores de música en català. La iniciativa va ser un èxit total i va rebre un gran suport per part de col·laboradors, grups i públic. N'hi va haver per a tots els gustos i estils, demostrant que la música en català té tantes variants com pot tenir la música cantada en altres llengües.

A part dels tres membres actuals del programa: Josep Cartanyà, Jordi Pinyol i David Fernàndez, que van aguantar al peu del micròfon les 30 hores, cal comentar la presència de tots els membres que havien format part del programa en èpoques anteriors, aportant cadascun d'ells una selecció personal de música; entre ells en Jordi Sugranyes "Crack del Sona 9", que va participar activament durant gran part del temps.
També s'ha de felicitar les actuacions que van fer els grups Tradivàrius, Whiskyn's, Luismi, Fito Luri (La Padrina) i Nando Oterino, Papa:Noes, Tempus Fugit, Pirata del Gorro, Ariel Santamaria & la Banda del Pere Mata, Gossos, La Cafetera Exprés, Sutrak, Roger Mas, Busk'n'Baix i La Tarambanda, que tot i no disposar de la millor sonoritat van saber adaptar-se perfectament a les condicions de l'espai i ens van fer gaudir de bona música en directe.
Altres activitats que es van organitzar van ser unes enquestes a diferents nivells d'estudiants (ESO, Batxillerat i Universitat), amb resultats força decepcionants, però ben treballades. Una tertúlia sobre el català i la música, amb presència de filòlegs i músics. Repàs per diferents pàgines web relacionades amb la música en català, en el qual hi vam col·laborar nosaltres.
I també hi va haver molta música, organitzada en temàtiques que van fer tant els membres del programa com alguns col·laboradors: vinils, música de cine, música actual, rumba, pop, música del Camp de Tarragona, repàs del Sona 9, etc...

Papa:noes en plena actuació. Al fons David Fernàndez, un dels membres del programa
Papa:noes en plena actuació. Al fons David Fernàndez, un dels membres del programa
Els Tempus Fugit, grup de rock simfònic de Reus
Els Tempus Fugit, grup de rock simfònic de Reus
Ariel Santamaria, Jordi Martínez i la resta de l'equip: Jordi Pinyol i Josep Cartanyà
Ariel Santamaria, Jordi Martínez i la resta de l'equip: Jordi Pinyol i Josep Cartanyà
Els dos cantants de Busk'n'Baix, l'Aleix i la Gemma
Els dos cantants de Busk'n'Baix, l'Aleix i la Gemma

Text: Esther Esteve, Jordi Garcia
Fotos: Jordi Garcia

Comentaris

16/01/2002

Sugranyes!! Oleeee quina foto!! ;)

17/01/2002

Llàstima q des de Terrassa no ho vaig poder escoltar!!! :((( aviam si es generalitzen aquestes iniciatives, q són genials!!
VISCA LA MUSICA i gràcies a tots els q an col.laborat en això pk el q fan és de p.m. !!
Vinga mols petons!!!!!

17/01/2002

Sugriiiiiiii capuiu xDDDDDD(bon roiu tu ja saps qui soc eh xDD) que t'estàs fent famós eh? que si al c33 que si aquí... i a tv3 què??? aquest any el a tot watt millor premi com a programa d tv musical dels premis Enderrock??? a veure aveure.
i....... : EL DIA 3 DE MARÇ, FIRA DISC DE GIRONA, DIGUE'M UNA COSA NOMÉS: HI HAURÀ EL DELS SMS? xD.
conyes a part felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaats i visca la música(si és en català-rock català més que molt millor) i el bon rollu!! ueee.

21/01/2002

Vaig escoltar el programa i la veritat es ke va estar molt bé. A veure si és fa més sovint i és dóna nom el q es la nostra música.
El programa va ser collunut!!!

18/02/2002

Déu-n'hi-do 30 hores! Quins valents!! Quins cracks! ;))

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal