nou?
logotip decibel.cat

Crònica del concert de Nakany Kanté i Calima al Curtcircuit’16

08/05/2016
Barcelona (Barcelonès) - Sala 2 de L'Apolo

Dins la programació del Curtcircuit’16 vam assistir al concert de Nakany Kanté i Calima que van omplir de gom a gom la sala 2 de l'Apolo.

Calima van ser els encarregats d'obrir la vetllada, i la bona acollida del públic ens va recordar el gran èxit i reconeixement que havien aconseguit alguns dels seus integrants amb el grup "Ojos de Brujo".

Va arribar el torn de Nakany Kante. La jove cantant, originària de Guinea Conakry i que actualment viu a Sabadell, presentava a Barcelona el seu segon disc "NAKA", que pren el relleu pop malinke del seu primer disc Saramaya (2014).

Destacar la qualitat de la banda, el constant dinamisme de Nakany Kanté i la seva corista, així com la seva connexió amb el públic, que expliquen perquè la revista Rockdelux va atorgar-li el títol de ser un dels millors directes del 2015.

Aprofitem per destacar la programació del Curtcircuit’16 on, a més del concert de Nakany Kanté i Calima, podrem gaudir enguany d'Els Catarres + Bonobos, Dani Nel·lo + The Sick Boys, Joan Miquel Oliver + Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Miquel Oliver + Nacho Umbert, Mazoni, Delafé + Carla, Núria Graham + Germà Aire, Nueva Vulcano + Las Ruinas, Xarim Aresté + Caïm Riba, Joan Colomo + Elsa de Alfonso y Los Prestigio, ’77 [Seventy Seven] + Schizophrenic Spacers, Doctor Deseo + Peachy Joke, Alma Afrobeat Ensemble + Moya Kalongo, Los Tiki Phantoms + Motorzombis, Sara Pi + Enric Verdaguer, Red Mosquitos + Ella Speed, Duquende, i dels Lax'n'busto, que hi faran el concert que finalitzarà la gira de celebració dels 30 anys del grup, serà el pròxim 4 de novembre a la sala Razzmatazz de Barcelona.

Nakany Kante en plena actuació
Nakany Kante en plena actuació

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal