nou?
logotip decibel.cat

Crònica del concert 'Carles Belda i els Monstres of Rúmbia' al Born de cançons

30/03/2016
Barcelona (Barcelonès) - Born Centre Cultural

Una idea de Carles Belda s'ha materialitzat en el projecte "Monstres of Rúmbia" que vol reconèixer tots els mestres de la Rúmbia, apareguda de la fusió de la rumba catalana i la cúmbia llatina.

"Monstres of rúmbia" es va presentar com a espectacle a la Festa Major de Caldes de Montbui, i s'ha enregistrat un disc recopilatori que s'ha distribuït amb la revista Enderrock i amb la revista Vallesos.

Pel concert del Born de cançons Carles Belda va actuar com a amfitrió, però el protagonisme (o si volem dir-ho el reconeixement) es va repartir entre tots els "Monstres" presents com, per exemple, Joan Garriga, La Carrau, Pol Aumedes de Batak, Tetuà, Víctor Pedrol, Jaume Ibars de Rauxa, Cor de Carxofa...
Els "Monstres" van anar pujant a l'escenari on els acompanyaven els músics que conformaven la banda per a l'ocasió: Marc Serrats a la guitarra, Marià Roch al baix i Pep Terricabres a la bateria, i mentrestant el públic es dedicava simplement a gaudir de la música tot ballant.
El concert va acabar amb la cançó "la foguera" cantada col·lectivament amb tots els músics sobre l'escenari.

Durant aquest mes de març Carles Belda, gràcies al cicle Músic del Mes, portarà la Rúmbia a alguns instituts barcelonins, com per exemple, l'IES La Guineueta, l'IES Les Corts, l'Institut Emperador Carles, l'Institut Quatre Cantons i l'Institut Príncep de Girona.

Llarga vida a la Rúmbia!

Joan Garriga tocant l'acordió
Joan Garriga tocant l'acordió

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal