nou?
logotip decibel.cat

Concert de reaparició puntual de 'Los Rápidos' i 'Los Burros'

30/03/2016
Barcelona (Barcelonès) - Sala Razzmatazz

Quatre concerts estaven, ja des de fa molt temps, apuntats a l'agenda de tots els seguidors de Quimi Portet i Manolo García. Van ser el 19 i 21 de febrer a la sala La Riviera de Madrid, i el 26 i el 28 de febrer a la Sala Razzmatazz de Barcelona, tots ells amb el rètol d'"entrades exhaurides" penjat des de ja fa molts dies a la porta.

Sobre l'escenari els músics d'ambdues bandes són els mateixos, a excepció del bateria, que per "Los Rápidos" és Visiers mentre que a "Los Burros" és Ángel Celada. A ells s'afegeixen en ambdues formacions Manolo García i Quimi Portet, els artífexs de les dues bandes, Antonio Fidel al baix i Josep Lluís Pérez a la guitarra elèctrica i Esteban Martín Hirschfeld als teclats.

Aquests quatre concerts puntuals, gairebé vint anys després de la dissolució d'"El Último de la Fila", coincideixen amb la publicació d’una caixa amb cinc CD que recuperen les cançons de "Los Rápidos" i "Los Burros" (les cançons dels grups que van ser l'embrió de d’"El Último de la Fila" han estat remesclades per a l'ocasió), i un doble CD en directe d’"El Último de la Fila". En conjunt conformen una capsa de cinc CD amb el títol "Historia de una banda" (autobiografía sónica), editada per Sony Music, i que conforma el repertori dels concerts.

No cal dir que la rebuda del públic, tots ells seguidors dels grups i d’"El Último de la Fila", va ser totalment entusiasta i que en cap moment van deixar de corejar les cançons.

De cara als pròxims dies, tant Manolo García com Quimi Portet seguiran estant al centre d'atenció dels fans, però aquest cop per motius diferents: per una banda en Quimi Portet presenta el seu nou disc "Ós Bipolar", el seu novè disc en solitari, que sortirà a la venda a primers d'abril i fa preveure una intensa gira, i per altra banda Manolo García continua la seva gira de presentació del seu darrer disc "Todo es ahora".

Quimi Portet tocant la guitarra
Quimi Portet tocant la guitarra

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal