nou?
logotip decibel.cat

Crònica del concert d'Eros Ramazzotti

30/03/2016
Barcelona (Barcelonès) - Palau Sant Jordi

El cantant Eros Ramazzotti va celebrar el dia de Sant Valentí amb els seus fans catalans al Palau Sant Jordi de Barcelona, on un públic totalment entregat va demostrar-li el seu amor.

El concert era la presentació a Barcelona del seu darrer disc Perfetto (2015), editat tant en italià com en castellà, com és habitual a la seva trajectòria, i va fer les delícies dels 13.000 espectadors presents que van poder gaudir tant d'un Eros, sempre associat a cançons romàntiques i balades, però que va mostrar també el seu costat més rocker, o a vegades també un toc més electrònic.

Per aquesta gira internacional, Eros va acompanyat per una banda amb vuit instrumentistes i dues coristes, i van captivar el saxo i la guitarra amb els seus solos durant tot el concert.

Destacar les salutacions en català de l'Eros al públic, com per exemple desitjar un "Bon Sant Valentí”, la col·laboració que l'artista va fer amb la Monica Green a la cançó "Più che puoi", o la visita que va fer als jugadors del Barça de la que queda constància en aquest vídeo https://youtu.be/w7eynTh344o

Eros Ramazzotti en plena actuació
Eros Ramazzotti en plena actuació

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal