nou?
logotip decibel.cat

Crònica del concert d'en Joan Miquel Oliver

17/02/2016
Barcelona (Barcelonès) - Sala Apolo

En Joan Miquel Oliver ha tornat a Barcelona per presentar, de nou, el seu darrer disc 'Pegasus' (Sony Music, 2015). 'Pegasus' és el seu tercer disc en solitari, i primer des de la dissolució d'Antònia Font. La cita: el 4 de febrer a la sala Apolo, dins el Festival Mil·lenni.

'Pegasus' (Pegàs) és el mític cavall alat de la mitologia grega, que ha donat nom a una constel·lació de l'hemisferi nord. Les llegendes més conegudes de la mitologia grega on intervé Pegàs són les relacionades amb l'heroi Bel·lerofont, el qual, gràcies a Pegàs, sempre va sortir victoriós de totes les seves aventures.

Doncs del concert podem dir que, a l'igual que en Bel·lerofont gràcies a en 'Pegasus', en Joan Miquel Oliver va sortir-ne victoriós, si més no així ho podem concloure veient l'acollida que va tenir cada cançó que interpretava, per part del públic que omplia la sala Apolo, i les cares de -com diu una de les seves cançons més conegudes- 'final feliç' que feien els seguidors en deixar la sala finalitzat el concert.

Durant el concert en Joan Miquel Oliver, vestit amb el seu habitual quimono negre, va estar acompanyat sobre l'escenari, per donar forma en directe a les cançons, per en Jaume Manresa (teclista dels Antònia Font) i en Xarli Oliver (bateria d'en Quimi Portet, amb qui ha coincidit en els concerts del 'Col·lectiu Eternity').
El trio en tot moment va demostrar la seva qualitat musical i el seu habitual saber fer i saber connectar amb el públic, mentre s'anava endinsant dins l'univers musical, ric i variat, d'en Joan Miquel.

A tall de curiositat, destacar que al disc 'Pegasus' en Joan Miquel Oliver ha gravat tots els instruments, i en Quimi Portet s'ha encarregat de les barreges. Sens dubte, hem de seguir atents a la connexió del 'Col·lectiu Eternity' (Sisa, Portet i Oliver) en els pròxims temps.

Joan Miquel Oliver
Joan Miquel Oliver

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal